Welkom bij Achterlatertjes!

Achterlatertjes

Welkom bij Achterlatertjes (kleine (handgemaakte) kadootjes die overal worden achtergelaten, om de vinder er blij mee te maken)! (English below).

Ik ben begonnen met het maken van achterlatertjes in december 2010 en vond het nu wel tijd om er nog wat meer bekendheid aan te geven, vandaar deze pagina. Op Facebook.com/achterlatertjes kun je de achterlatertjes die je zelf hebt gemaakt en/of gedropt, laten zien én je kunt een berichtje achterlaten als je een achterlatertje hebt gevonden. (Bij “schrijf iets op deze pagina” of “berichten van bezoekers/bericht schrijven”).

Doe je mee? Gezellig! 

Om de vinder van het achterlatertje de pagina te kunnen laten vinden, kun je op het achterlatertje FACEBOOK.COM/ACHTERLATERTJES schrijven. 🙂
Enjoy!

Hello! Welcome at Achterlatertjes (little (handmade) presents that are dropped in public areas, for someone to find and make him/her happy)! 
I started making them in December of 2010 and thought it was about time to get it out in the open, hence this page. On Facebook.com/achterlatertjes you can show the Achterlatertjes you made and/or have dropped, and you can leave a message when you’ve found an Achterlatertje. 
When you join and drop Achterlatertjes, you can put the url of the page on the Achterlatertjes (facebook.com/achterlatertjes). 
Want to join? Enjoy!

10 gedachten over “Welkom bij Achterlatertjes!

 1. Hallo, sinds een paar weken volg ik de fb-groep. Ik zou ook graag mee willen doen. Ik woon in Frankrijk en vraag me af of er ook een franse versie is van achterlatertjes en een site of fb-groep. Veel fransen spreken geen Engels dus zullen ze het ook niet snel meenemen.

  Like

 2. Ontzettend bedankt voor het achterlatertje!! Was oprecht verrast en werd zo blij.
  Vanmiddag een ‘Lichtpuntje’ gevonden in Het Pakhuis van meneer Jan, waar ik zelf werk.
  Ik heb geen Facebook, vandaar dit berichtje! Wilde het écht even van m’n hart! 😘

  Like

 3. GE-WEL-DIG , egt waar ik ben medewerker van bijstox in roermond, en regelmatig let ik op of er niks op de grond ligt😅, en in eerste instantie dacht ik dat iemand iets had laten vallen, maar ik moet zeggen zoiets maakt je dag egt super goed. 🙂 🙂 (leuk bedacht) xxx

  Like

 4. Ik kende t niet: achterlatertjes. En vandaag vond ik er één: op de stoep, bij de Lidl in Echt (L)! Ik dacht dat iemand een knutselpakketje verloren had, maar toen ik t wat nader bekeek, deed het pakketje precies waar het voor bedoeld was: het maakte me blij! Ik kom uit Leiderdorp (ZH) en was een weekend met mijn vriendin op de camping in Koningsbosch geweest. Een heerlijk weekend, veel bijgepraat, geknutseld, film gekeken, in de zon gezeten, knutselspullen gekocht bij ’t Boekensteuntje….. zo’n weekend! En nét voordat ik weer in de auto stapte, voor de terugreis van bijna twee uur, vond ik mijn pakketje! Wat een heerlijk gevoel dat er ook nog mensen zijn die belangeloos iets voor een ander over hebben…… dankjewel lieve gever! Het was een prachtige afsluiter van een mooi weekend en de terugreis was nu een peulenschil! Lieve groetjes, Wendy

  Like

 5. Vanochtend een achterlatertje gevonden in het park aan de stadswaardenlaan in Arnhem. Zo leuk🤗
  Bedankt, het liet mij glimlachen😊

  Like

 6. Ik heb geen Facebook,vandaar langs deze weg. In het Leeuwarder bos een gehaakte bloem ketting gevonden.( hing aan de boom) bedankt , maakt je dag weer goed. Hangt nu bij ons in de keuken.heel leuk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: